ProjeLab Ekibi Lise Buluşmalarına Katıldı

23 Kasım 2018 Cuma günü 14.00 ila 17.30 saatleri arasında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü İzmir EBA Ekibince düzenlenen Lise Buluşmaları kapsamında Adobe Premiere ile Video Kurgu eğitimine ProjeLab ekibi üyeleri katıldı. Bu eğitim kapsamında katman mantığı, video formatları, çözünürlük, 16 nokta tekniği, arkaplan temizleme gibi bilgiler ve beceriler verildi. Eğitim, Çınarlı Endüstri Meslek lisesi Radyo Televizyon Öğretmeni Taylan Dergin tarafından gerçekleştirildi ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü UZEM salonunda yapıldı.

27.11.2018 294

23 Kasım 2018 Cuma günü 14.00 ila 17.30 saatleri arasında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü İzmir EBA Ekibince düzenlenen Lise Buluşmaları kapsamında Adobe Premiere ile Video Kurgu eğitimine ProjeLab ekibi üyeleri katıldı. Bu eğitim kapsamında katman mantığı, video formatları, çözünürlük, 16 nokta tekniği, arkaplan temizleme gibi bilgiler ve beceriler verildi. Eğitim, Çınarlı Endüstri Meslek lisesi Radyo Televizyon Öğretmeni Taylan Dergin tarafından gerçekleştirildi ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü UZEM salonunda yapıldı.

ProjeLab ekibi bu eğitimde aldığı bilgi ve becerilerle, projelerini tanıtmak üzere yakın zamanda kuracağı youtube kanalı için ön hazırlık yapmış oldu. ProjeLab ekibi, eğitime giderken de gelirken de kitabını, elmasını ve müziğini eksik etmedi. İzmir´in simgesi saat kulesi önünde de fotoğraf çektrmeyi ihmal etmeyen girişimciler, trenle Aliağa´ya akşam saatlerinde geri döndüler.

Bu tip eğitimlerle gelişimlerini sürdürmek istediklerini Lise Buluşmaları projesinin baş mimarı ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilişim Teknolojileri Koordinatörü Hülya Mahmutoğlu´ya aktardılar ve gelecek zaman dilimlerinde farklı konularda da seminerler konusunda söz aldılar.

Ekip üyelerinden İrem Kılınç "Seminer gibi faaliyetlerin genelde sıkıcı geçtiği gibi bir ön yargı var. Oysa bu seminer oldukça eğlenceli ve öğretici idi. Kurgu ve montaj arasındaki farklardan başlayarak profesyonel bir video kurgu programının incelikleri hakkında bilgi sahibi olduk. Eğitmen Taylan Dergin hocamız da akıcı bir anlatımla eğitimden keyif almamızda önemli rol oynadı" dedi.

ProjeLab danışman öğretmeni Olcay Büyükçapar "Bir StartUp olarak her geçen gün yeni yeteneklerle donanıyoruz. Yavaş yavaş ilerliyoruz ancak biliyoruz ki kaplumbağa her daim kazanır! Önümüzdeki zaman dilimlerinde yarışmalar, sosyal sorumluluk projeleri ve yeni seminerlerle gelişimimizi sürdürmek hedefimiz. Topluma, çevremize ve kendimize yararlı olabilmek için de en kıymetli değerimiz olan zamanımızı dolu dolu geçirmeye gayret sarf ediyoruz. Üşenmiyoruz, ertelemiyoruz, vazgeçmiyoruz. Bize sağladığı destekten ötürü Alp Oğuz Anadolu Lisesi idaresine, okul aile birliğine ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

ProjeLab hakkında daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.