Pi Gününü Kutladık

Matematiğin eğlenceli bir ders olduğunu içinde  çeşitli oyunları barındırdığını günlük hayatımızdaki yerini öğrencilere öğretebilmek matematiği sevmelerini sağlamak ve matematikle ilgili bilmediklerini onlara göstermek amacıyla coşkuyla kutluyoruz.

15.03.2019 218

Pi sayısı  bir dairenin çevresinin  çapına bölünmesi sonucu bir sayidir. Bu günün kutlamasıyla birlikte matematiğin eğlenceli bir ders olduğunu içinde  çeşitli oyunları barındırdığını günlük hayatımızdaki yerini öğrencilere öğretebilmek matematiği sevmelerini sağlamak ve matematikle ilgili bilmediklerini onlara göstermek amacıyla coşkuyla kutluyoruz. İşte bu işin mimarları öğrenciler ve bu gün için emeği geçenler neşeli eğlenceli güzel bir gündü, emeği geçen arkadaşlarım ve öğrencilerim teşekkürler, emeğinize sağlık.

Erhan Özkan/Matematik Zümre Başkanı

Fotoğraflar: